Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet att du kan


och tror på dig att du kan
det finns inga törnen som kan släcka
den levande själen
Genomlyst av eld
står där ljus intill ljus
du stiger fram ur mörkret
Livsgnistan
ur den vitnande askan

Kärleksfulla kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 598 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-16 22:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fin uppmuntran...
2018-06-17

  Ronny Berk
Bildrik poesi, ja !
2018-06-16
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP