Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Älvorna Dansar

När älvorna dansar i gryningen
då är jag där
håller mig lite på avstånd.
När morgondiset skingras
och daggen omsluter mina nakna fötter
sveper jag kimonon runt mig
och önskar att jag var en av dem.
Det enda märkliga,
verkar bestå i
att ingen annan verkar se dem..




Övriga genrer av HenrysDotter
Läst 240 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-06-16 22:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lyckliga Du som sett och upplevt älvornas dans. Men den magi som skapas av dig - när Du skriver så innerligt - är jag tacksam för! Fortsätt författa så, då kommer till och med nobelpristagaren Bob Dylan att bli lika betagen av din text som jag blev alldeles nyss.
2018-06-23

    Sefarge VIP
Väldig närvaro
I orden känner
sig nästan som
Förflyttad in i
Skrivelsen!
:)
2018-06-21

  Janina Kaminska
Magiska ord som beskriver känslan likt en saga...
2018-06-19
  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter