Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Se lillan mot dagis gå, hopp och lek ska hon få.

Efter kommer skolan med år av lära, ingen tid för leken mera

Vuxentid nu kommer, i kön nu vi står med de sista vi får

Äta, jobba, sova och dö

Är de ända som återstår




Bunden vers (Rim) av miramin
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-17 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin