Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomt

Var dag tappar alltmer färgen, stumt utblandat till en grå massa
nu vill jag verkligen ge upp
Vetskapen gjorde intet lättare, accepterat föll känslan
nu vill jag verkligen ge upp
Hur återfår man något så skört, inget passar längre in i hålet lämnat efter
nu vill jag verkligen, vadå?
Kastad från en grå balkong, vilken min syns i slutet
jag ville ju verkligen, fortfarande vadå?
Vad saknas, vad krävs, jag saknar, jag kvävs

Jag kvävs




Fri vers av Imperial
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-17 02:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Imperial
Imperial