Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

släpp in/lev ut

ut och in
känner mig ut och in
när pulsen ökar jag släpper in
laster av laster jag tänker utanför boxen let me win

a la cortez
med ett nedbrutet neo cortex
inga texts snälla bara ring vill dela
revolutionen av att släppa in hela

inga krångligheter bara härligheter hela härligheten levererar
när du accepterar att du är nåt större än beståndsdelar
packeterar preskriberar multipelt investerar
kontemplerar fördelar
av att mentalt accelerera

allt du lever för
va
faktiskt när du säger det
ja
var det som jag trodde
ja

insåg just att jag lämna
min hjärna i mitten av diskbänken hemma
vänta det finns formaldehyd vänner
väntar lydigt på moi ja det stämmer




Övriga genrer av ruddy good
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-17 04:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Utan Guds härlighet lever vi inte. Vi existerar bara.
2018-06-17
  > Nästa text
< Föregående

ruddy good