Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför inte gråta?

-Ta fram en näsduk!
-Varför?
-Varför gråter du inte över dina sömnproblem?

STAY STRONG!




Bunden vers av Mim
Läst 164 gånger
Publicerad 2018-06-17 05:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim