Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självkritik

En sund självkritik
är kritisk
mot sin egen kritik
upptäcker sig själv
som unik




Fri vers av Petter Wingren
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-17 06:19



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En tänkvärd sanning!
2018-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren