Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid Grönsångaregatan 1973

 

Tja! Hej du! Vad heter du? Jag heter Johan. Va... det heter jag med! Varför sitter du här ensam, är du en fullgubbe?? Nej, jag bara vilar mej ett tag, jag har cyklat väldigt långt... Var bor du då? Snart flyttar jag till Hidingsta. Jaha... Ska du spela fotboll, fin boll du har.
Johan 8 år skiner upp... JA DEN HAR JAG FÅTT AV MIN SNÄLLA PAPPA!!! Jag är Johan Cruyff! Ja om du tränar så kanske du kan bli så bra som han. Glöm inte att både passa och dribbla bara.
Jag måste dra till kompisarna nu, det är match mot Västtyskland.
Jag ger honom mitt varmaste leende, och han ler tillbaka och springer över gräsfältet.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-17 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP