Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min dröm om mitt liv

var ska jag hitta min plats i livet
det är inte bara sådär att gilla
läget, spela med och så må illa
och det här är inte alls överdrivet

vad är då alternativet
dansa denna dans med alla imbecilla
desperat försöka låta bli att trilla
det är som om det stod skrivet

det är inte meningen att jag ska passa in
jag är dömd att simma mot strömmen
det är egentligen inte ens nåt dilemma

du får ha din grej, så låt mig ha min
det enda jag vill är att förverkliga drömmen
min dröm om mitt liv och ta mig dit där jag hör hemma




Bunden vers (Sonett) av Tomas Karlsson VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-17 11:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gud har en plan för ditt liv.
2018-06-18

  Larz Gustafsson VIP
"Gilla läget" är ett uttryck som jag hatar.
Det är bara masochister som köper något så idiotiskt.
Endast de döda flyter medströms. Tänk på det.
2018-06-17

    ej medlem längre
"det är inte meningen att jag ska passa in
jag är dömd att simma mot strömmen
det är egentligen inte ens nåt dilemma"

Extra applåder på dessa rader. Bra!
2018-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP