Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro på förändring

Du har en tro på förändring
att krig och fasa ska ta slut.
Människor skrattar dig rakt i ansiktet
visar ingen respekt.

De som säger du borde vänja dig med sanningen
men det vägrar du.
Du tänker göra förändring
göra lycka och trygghet till riktiga ord.

Havet ska bli skimmrande igen
och himlen en spegel av lycka.
Där kan vi spegla oss hela dagen
och ingen minns några bomber.




Fri vers av Thestream
Läst 314 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-17 11:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Utopier. Ingen vinner något på sådant. Det var det där John & Yoko flummade runt med. Och vi vet ju hur det gick...
Så länge det finns människor på jorden kommer det att finnas krig.
Utom i Tusenårsriket, det tusenåriga fridsrike som Bibeln förutsäger ska komma.

2018-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream