Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


Bilder

Vad ögat ser är
inte alltid det hjärtat
känner, blundar för
att höra vad hjärtat har
att säga om det jag ser




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-06-09 11:21



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Denna är bara så bra.
Så borde man göra ofta.
2013-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP