Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets farvägar

Vi människor lever

i sagans och illusionernas värld

i såväl religion som i politiken




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-17 13:06



Bookmark and Share


  Magica VIP
Religion och Politik är grunden till osämja.
2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP