Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den nya tiden

I förhandling med mig själv
om vad jag ska bli
när jag blir stor
ska jag bli snäll
mot mig själv och världen
eller ska jag förfina
mitt betraktande och utanförskap
göra det till en konstform
inte ens morgondagen
har några svar

Om jag inte kommenterar detta
finns jag inte
sådan är den nya tiden




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-17 14:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag vill aldrig bli snäll. Då blir man bara nedtrampad och utnyttjad.
2018-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP