Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cocoon


Ihärdigt droppande
på balkongkanten

Det enda som hörs idag
Allt är tyst

Stilla är allt
Ron är översköljande
regnar över oss

Vi sitter
i en silkespuppa
Skyddade från tid och rum

Ljud mer än droppar
Vår röst är stum

Vila i detta
nu







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-17 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP