Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor i majvärmen

Under ett träd
som klirrar och skimrar ner
grönt i öron och ögon

Lena smaragder

Där bygger grannen egna maskar
av navelludd
Faller en och en ner på vitsipporna

Dom små svartmyrorna vs. golems




Fri vers av Thomas
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-17 15:53



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
å! älskar maskarna!
2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Thomas