Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det känns


Domnad
Lära sig leva
smärta

begränsad

Varenda nerv

Bit ihop

Styrka

kom hem

yrsel

Orka

som ilande knivar längs märgen
Skall klara det utan medicin
Lite till
Bit ihop
Försvinn
Djupdyk i madrassen
Smärta

Res dig. 

Svartnar. Bit ihop. Gå. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-10 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP