Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm [En Möjlig Skönhet]

Dina Andetag Dröjer Kvar Vid Mina
Blankpolerade Huggtänder
Djupt I Mjuknande Kött
Min Kropp Imploderar

Korta/Skarpa/Elchocker
En Hemlig Kod Bränner Mot
Mina Fingertoppar
Blandas Med Blod Mot Smutsigt Kakel

Våra Förvridna Kroppar I Ingenmansland
Och Ditt Leende Ditt Skeva Flin;
Honvarg Med Svärtade Ögon
Läppar som Korpvingar

En Möjlig Skönhet

Oskuld [Förlist]
Hav Av Lust [Bränner Mig]
O/Betydlig [Minnesförlust]
Spjut Av Eld [Surt Regn]
Det Svarta Ljuset [Luddig Elektricitet]
Tomma Hus [Vid Vägarnas Slut]

Förlorad Som Midnattståget


I Tystnaden Djupt I Stenars Hjärtan
Undflyende Som Ett Rovdjur
I Natten Förföljer Du Tyst
Ditt Utvalda Byte – Mina Hjärtslag

En Demonisk Metronomisk Puls
Vitkalkade Väggar Sinnessjuk Graffiti
Dit Målade Ansikte Avbrutet
Av Svarta Linjer Galler

Eller Spindelväv

Var Börjar Jag

Var Slutar Jag

Jag Kunde Aldrig Bestämma Mig




Fri vers (Fri form) av The Red Crow
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-17 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Red Crow
The Red Crow