Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prostituerade asiatiskor

 

 

säg

vad gör alla dessa

prostituerade

asiatiskor

när de blivit för gamla

för prostitution

får de kanske pension

för väl utfört arbete




Övriga genrer (Satir) av Öknens Ros VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-17 17:20



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Såg ett program om en en sån tjej i Thailand, hon investerade i ett kylskåp.

Men man kan undra
2018-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP