Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mögel

Du hade nog inte känt igen mig
om du råkat gå förbi

Syns det på ytan eller bara inuti?

Något i mig som har dött
vill bara vila, alltid trött

Fasaden är tät, jag har valt den vägen
Lättare att le, säja " Jo, tack bra!"
Försöker minnas vem hon var,
hon som en gång var jag

Hon var så fånigt naiv,
studsade fram i livet,
stora glada kliv

Tog så mycket för givet,
trodde att man kunde välja
Visste ingenting om rötan,
som hennes själ ville svälja

Det mörka, svåra, tunga,
känner hur det griper tag i mig,
Det är som mögel
och det sprider sig






Fri vers (Prosapoesi) av Linadrake
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-17 17:52



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
ja mögelanfall framskrider fort...men du vet, ont ska med ont fördrivas.....kastas ut i havet...sen kan man fundera va fan det var för nåt
2018-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Linadrake
Linadrake