Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland får håglöshet och brist på aktivitetslust ett fasligt bra fäste...


Måste väl få gjort något?

Ibland nästintill omöjligt komma på fötter.

Sova länge.
Ligga och dra sig länge.
Äta rätt länge.
Slumra brunch...länge.
Länge
Långsamt

Försöka göra något litet
- får på en tvättmaskin.

Dags för mellanmål.
Lite kex och kaviar(!?).
Softar en stund i soffan.

laddar Laddar LADDAR, men kommer inte igång.
Startmotorn tuggar och tuggar men det tänder liksom inte.

Ser på klockan
- dagen är snart slut.
Ingen ide’ att köra igång något större.

Får fundera ut vad jag ska ha till middag.
Fisksoppan sen igår blir bra, med något pocherat ägg, en surdegsmacka med goe prästosten.
Det blir fint.

Ska jag, nu?
Inte riktigt än.
Måste väl få gjort...något...först...väl?




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-25 19:23



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ibland behöver man en dag för att ladda batterierna för morgondagen!
2018-06-25
  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB