Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inget tävlingsbidrag... ...påkommet under deras extra spännande match... ...som uppvärmning inför Sveriges prövning


Avslut 6 : klot 3 : Fot skjuter in

 

 

 

Mexico bollen i mål sparkar kvickt

Tyskland stabilt bygger spel utan svikt

 

Trixas och nickas minut maximalt

Växer nu tryck på vart fält alltmer smalt

 

Närvaron tätnar och musklerna sträcks

Målsättning enkel blir hård och komplex

 

Väntar signalen som allt ger sitt slut

Många må jubla men några bärs ut

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-17 20:07



Bookmark and Share


  Anya VIP
hahaha Jag har också blivit en sådan där sportnörd och kollar på fotboll i alla kulörer. Bra fångar du essensen här.
2018-06-19
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP