Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mailtjat

Har redan vetskap
Skriver argt och ger order
Förolämpande




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-17 18:54



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Kan ju vara det där som händer ibland - att ett mail går ut till en massa människor som inte ska ha det!
2018-06-18

  Öknens Ros VIP
I teknikens tidevarv pratar man inte med varandra, man mailar eller messar.
2018-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén