Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att det är någon som saknas i mitt liv ... ... har nog knappast gått någon läsare förbi ... - Tidigare publicerad här i maj 2015 - sedan dess har mycket förändrats men likväl det i grunden i mångt och mycket ännu förblir ...


Livet är en dans på rosor ...

... fyllt av 
en blandning
av taggig verklighet
smyckad med vackra kronblad
och en varierande smet
av allt annat
såväl
tänkbart som otänkbart ...

Men även om
saker och ting
runt omkring 
i tillvaron som är
ej uppfyller kriterierna
för det jag tycker om ...

... vet jag 
någonstans inom mig
att livet jämväl
kan vara rätt underbart ...

Med dig 
äntligen återigen
nära mig
skulle livet 
rätt snart
kännas
väsentligt mer givet
och så där totalt 
alldeles underbart ...

Vill ej mer
känna taggarna 
emedan 
jag blott 
på avstånd 
kronbladen ser ...

Med dig
nära tätt intill
blir det mesta
precis som jag vill
och en bra bit 
mycket mer därtill ...

Men för stunden
får jag nöja mig 
med att vara bunden
vid den inre bild
jag har av den dig
som så innerligt fattas mig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-06-17 18:55



Bookmark and Share


  Magica VIP
Fin förmedlad kärlekslängtan, kram!
2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP