Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto, sommarkväll.


Semestertid

 

Solnedgången i västerhavet inbjuder till kvällsro, en njutningsfull och efterlängtad semestervila hägrar.

Sommarkvällens landbris smeker över bara skuldror, det indianinspirerade täcket värmer mina frusna axlar.

Segelbåtar glider sakta förbi med nedtagna segel, kanske letande efter en skyddad trygg natthamn.

Jag tänker på den stundande semesterledigheten, en ledig tid som jag så innerligt längtat efter.

Låt denna semesterperiod bli lång och njutningsfull, jag vill uppleva de lediga stunderna många gånger.




Fri vers (Fri form) av Kensy65 VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-17 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP