Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan jag få låna någon annans liv

Kan jag få låna någon annans liv
för jag orkar inte med mitt eget
orkar inte med mig själv
allt går på repeat i min hjärna
alla tankar om och om igen




Fri vers av Ananas
Läst 401 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2018-06-17 22:22



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Livet är cykliskt, specialanpassat för att man ska kunna upprepa varje misstag.
2018-08-25

    wehitit
Alla tankar om och om igen. Det känner jag igen. Bra skrivet!
2018-06-27

  S.A.I. Steve Lando
väl ordsättning på denna förekomna problematik
2018-06-26

    ej medlem längre
En text många sannolikt känner igen sig i. Inte ett onödigt ord, bra balans.. BRA! helt enkelt.
2018-06-23

  innakarin
..låna en annans liv..
låter rätt för mig
2018-06-23

  Stay Golden
<3 Tiden läker alla sår*
2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas