Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


De döda

De döda
Är döda
Nu lever du
Trots vinter
Trots kyla
De döda är döda
Du lever
Under isen
Hopp
Under isen,
de dödas omsorger
En gång
med dig,deras historia




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-17 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP