Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ljusets brytpunkt

Åsktunga moln
över åker och äng
Valkyrians vakande öga
över varghybridernas dans
Väntan är över!
Yrvakna huldror vakar över
fabrikstillverkade fantombilder
av sig själva
Patriarkernas tid är förbi
Molnformationer varslar om
nya väderstreck och öronmärkta män
väl värda att älska
Lockande i ömsint läderklädsel
Seriöst älskande
Ljusets brytpunkt
Allas väl




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-17 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP