Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vändpunkten

vändpunkten
kommer den nånsin
kommer jag att veta
när jag har nått fram till den

ändpunkten
den kommer för var och en av oss
men de flesta av oss vet inte
när vi har nått fram till den

precis som ”alla vägar bär till Rom”
så bär alla vägar
fram till ändpunkten
men man kan välja sin egen väg




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-18 00:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Min väg bär bort från Rom och särskilt från Vatikanen.
Jesus är vägen.
2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP