Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spot off

man kan föregå föregångare
en kan anordna felen
ta potentialen vid hornen håll nu fast alla runtomkring ser dig

ber mig
åh shit

kan du fatta hur konstigt det känns va
när jag lättar och jag äntligen mår bättre
men du vet det är lika bra att safa
omstrukturerar mitt hjärta med hjärna och bättre

bättre men jag hatar att va positiv
hatar att va positiv
hatar att va positiv

imorrn då tar nog kaoset vid
men allting i mañanatid




Övriga genrer av ruddy good
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-18 02:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ruddy good