Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland

Ibland när jag
betraktar
min spegelbild

ser jag en ond
människa
iklädd min
kropps gestalt

jag som
nämligen
vanligen
ser mig själv
som tämligen
god

en slug figur
med dold agenda
och hårt packad
svartskräck

förvandlad
till ogenomträngligt
hat

med asfalt
i obefintligt
ögondjup

kroppen
innesluten
i mörkret
inifrån
mig själv

den gasten
vill ingen
komma nära

alla speglar
talar inte sanning
men den här
är obevekligt
trovärdig





Fri vers av Petter Wingren
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-18 05:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren