Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallbeskrivning

Denna dag
är sista dan
du suttit på
den gren
du sågat av




Övriga genrer (Aforism) av Petter Wingren
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-18 05:30



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Finurlighet att tänka till om - otvetydigt sann!
2018-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren