Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diamantregn.

Vi kan inte fly från tidigare synder, vårt vridna arbete idag.

 

Ett diamantregn investerades i vår väg igårs kväll, 

på måndag morgonen en klar himmel med en strålande soluppgång,

 

Gud är alltid svaret och inte frågan, Gud finns! Viskade den kloka fågeln på balkongräcket.

 

Jag har inte sett ett moln av regn uppe i vår Svealand på svenska  himmel i mer än 45 dagar,

 i går var det nog att tänka bara på gamla platser vars namn jag besvärat inte kom ihåg,
för att se dem sedan översvämmade på tv upp till 40 centimeter som strömmar genom regnet med bitar av hagel som förstör dem. Timisoara,  Paulis, Arad, gränsövergångspunkten tullen, Vama  Veche och i övrigt i hela landet.

Är det gula regnet effekter  av rädsla att Rumänien blir samma med öknen från Sahara,  unaturligt sommar regn trotsalt.

 Men en sak är klar kemikalier manipulerar i naturen medan kriminella talar om att få leva i universum och grilla jorden på höjden. 

 

Kanske är Gud inte längre så mild och bra för dessa avkommor, även till efterkommarna som förstör barnens mänskliga liv,  dem som minskade deras kamraters liv, så de cementerade förbannelsen på gränserna där de även idag springer  iväg med de sårade.

3 miljoner måste återvända och röja bort synden. under lösenordet: vi tar tillbaka Rumänien! Den 10:e  aug.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-18 06:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP