Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulor Utan Namn

Vi Dränktes
Vi Drunknade
Mellan Kallsvettiga Lakan
Och Tiden Vägrade Dö
Nätterna Försvinner Mellan Nikotin Kaffe Och Ditt Ansikte
I Blod Över Min Säng

En Syntetisk Ny Verklighet Tonar In Genom Persiennerna
Det Långsamma Övergreppet
På En Obefläckad Gryning
Smälter Min Hjärnbark

Vitt Ljus Vit Hetta Vitt Brus

Faller Långsamt Som Snö En Försommardag

Som Regn

Som Regn

Som Kulor Utan Namn Strövar Fjärilar Planlöst
Genom Övergivna Städers Vildmark




Fri vers (Fri form) av The Red Crow
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-18 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Red Crow
The Red Crow