Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNACK

Snack, snack och åter snack 

Ja det är bra nu 

Det räcker nu

Jag hör inte

Jag slår dövörat till

Sluta med erat snack

Tack !




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-18 09:17



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Mycken snack
o liten verksta?

2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP