Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovissa väljare

Vad säger det

att så många människor

säger att de inte vet

vilket parti de ska rösta på

Jag tror att detta säger

att de tycker att politikers budskap

blivit mycket snåriga

och att detta är ett sätt

att få andra säga sin mening

för att på detta sätt kan få 

någon vägledning




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-18 09:42



Bookmark and Share


  Magica VIP
Det visar på att det är för rörigt och för mycket saker partier valt att ge avkall på, sina egna egentliga hjärtefrågor tex, generellt, tycker och tror jag. Personligen kommer jag dock inte rösta på något av de "synligare" partierna, det finns bättre alternativ. Man får leta bara.
2018-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP