Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var finns kärleken när man behöver den som bäst

När man känner sig riktigt ensam och nere
och mår som pest
När man behöver någon att få krama om
och pussa på
När man behöver få känna att man är mer än en
Ett plus ett blir ju två
När man hittar på saker tillsammans
Går och tittar på gamla fina saker på ett museum
eller så
Eller varför inte gå på en och annan loppmarknad
då man fyndar som få
Jo, det är ju bara ens uppslag och förslag som
begränsar ens möjligheter över
vad man kan hitta på
Eller varför inte bara chilla på ett högt berg och se
när solen gå ner då man blir alldeles ödmjuk
över det som man får uppleva och vara med
Men frågan kvarstår
Var finns kärleken när man behöver den som bäst?!
Hallå, du där
Förlåt att jag stör, men du råkar inte ha sett min
kärlek gå förbi här?
Nej, tyvärr…

Ken Cassel
18/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 142 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-18 09:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hoppas att du snart slipper längta mer...fin, berörande text...
2018-06-20

    ej medlem längre
Jag tror kärlek attraheras av kärlek som sänds ut. Jag tror ensamhet och pest attraherar ensamhet och pest. Och framför allt tror ingen annans kärlek kan komplettera den en inte känner till sig själv.
2018-06-18

  Harriette
Undrar precis som du. Men har inte sett någon kärlek gå förbi.
2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel