Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UR-laub

första dagen på semestern

här i fiendeland

vi är alla underställda

det gamla timglasets sand

sitter utrustad med nässpray

och ett laddat ordförråd

sitter tacksam att få leva

i Guds oerhörda nåd

 

Du som utstakat min framtid

Du som vet hur det går

låt mig tala till min samtid

på ett språk de förstår

låt mig få kommunicera

det som blivit mig betrott

fast jag plågas i min själ som

den rättfärdige lot

 

 

det är inte "uppdrag granskning"

det är uppdrag mission

det är kamp mot all förvanskning

det är kraft från nådens tron

vi är främlingar och gäster

i en ockuperad zon

första dagen på semestern

är evangelisation

 

 

LARZ GUSTAFSSON 18/6 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 276 gånger
Publicerad 2018-06-18 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP