Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Systemfel

 

 

ett system

oavsett regler

gynnar dom

som ser kryphålen

i systemet

och utnyttjar dessa

till 100%

därför finns inga system

som fungerar

som de var ämnade att göra

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Öknens Ros VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-18 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP