Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 124


Livräddare (På ljudspelare)



Prydnad

I tidens beryktade flod
simmar elak och god,
jag var nära att drunkna
som skeppet det sjunkna.
Då ryckte du ut
utan prut
till mitt bad,
min räddningsbrigad,
du drog upp mig på stranden
och startade branden
och dagen har grytt,
livet är nytt.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Se meningen!

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-23 07:56



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra diktat och superbra rimmat!
2018-10-23

  Fulbergarn
Det finns många sätt att beskriva detta, men den här var schysst rimmat
2018-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP