Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 130


Livets bröd (På ljudspelare)



Prydnad

Som en kavringskiva
var mitt liv,
mörkt och lite tungt,
men du kom
med äkta smör
och bredde,
och brödet
smakade fylligt
och mättade.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-06 06:51



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra metaforer för kärleken!
2018-11-06

  Marita Ohlquist VIP
Kärlekens förmåga!
2018-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP