Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 131


Du är så van (På ljudspelare)



Prydnad

Du vill vila
så vi sätter oss
på ett par stubbar
men jag får
kåda på byxorna
och svär.
Du är så van,
jag gör så här
och du säger ingenting,
ser bara medkännande ut.
Och insikten drabbar mig,
det är det här som är kärlek.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 493 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-08 09:26



Bookmark and Share


  Fulbergarn
sitta på en stubbe
och tälja en gubbe
2018-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP