Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 133


Vara vakna (På ljudspelare)



Prydnad

Din lilla hand
och dina ben
det trygga bandet
till själva kärlekslandet,
munnen
funnen
vara världens under,
lovar kärleksstunder,
och ögonen som blänker
skänker
blickar ömma
som kan tömma
mig på onda ord.
Du min jord,
min himlapäll
ställ
dig upp och lova,
vi ska aldrig mera sova!


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-13 10:23



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Finurliga kärleksrim :)

och lite rolig
2018-11-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuellt och kärleksfullt diktar du.
2018-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP