Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen målning


Orka

Så på något sätt skönt
Att vara så trött
Att man inte orkar
Orkar bry sig
Att man är trött
Utan bara gillar läget
Liksom ändå
Vad är trött
Är det torra ögon
Och seg kropp
Eller är det uttråkad
Händelselös dag
Tungt huvud
Och ohälsa
Ät nyttigt
Motionera
Sov ordentligt
Men om man inte kan
Sova
Då blir man trött
Eller vaknar fel
Mitt i sömnens djupa
Drömmar
Jag vet varför jag är trött
Det är min fjäril
Som satt i halsgropen
Men numera flygit bort därifrån
Skarp skalpell
Ärret gömmer sig
Under en kedja av guld




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-18 11:40



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tänker på en operation av sköldkörteln. Vackert skrivet och jag känner igen mig i orden även om jag inte har problem med sköldkörteln.
2018-06-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande skaldat om sviterna efter en operation!
2018-06-18

  ULJO
Stark lyrik
2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP