Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 135


Änglabarn (På ljudspelare)



Prydnad

Butikens mineralvatten
släcker inte
min kärlekstörst.
Bara ditt hjärta
mot mitt
kan bota.
Kyss mina tårar
till ånga! Smek min tvekan
till aska
och bränn mina sorger,
du änglabarn
av kärlek!


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-17 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP