Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 136


Detta ögonblick (På ljudspelare)



Prydnad

Du har en droppe vin
på läppen
och jag kysser bort den,
dricker din andedräkt och detta ögonblick
är ett helt liv
då alla ord
vi sagt
blir till en dikt
skriven av livet.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-11-20 07:27



Bookmark and Share


  Minkki VIP
kärleken i ett nötskal
2018-11-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart sensuellt och vackert diktat!
2018-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP