Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 141


Du fick ro (På ljudspelare)



Prydnad

Du grävde
i mitt bröst,
du krävde
tröst
i natten,
och fick fatt en
kärleksrad,
och bad
mig läsa orden
tills jorden
hotad
blivit botad.
Du kröp så nära
att jag kunde bära
din svarta tro.
Och du fick ro.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-01 11:23



Bookmark and Share


  Minkki VIP
att vara människa, med.
2018-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP