Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 146


I dans (På ljudspelare)



Prydnad

Dina händers smek
vecklats ut
till lek
som saknar slut.
Dina ögons glans
i dans
med blickar
som vrickar
tidens skeva.
Ja, jag vill leva
hos dig!
Ge mig
koden
till ditt lås,
råden
som kan fås!
Och vi byter
onda vanor
mot liv som flyter
i kärleksbanor.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-13 08:29



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Du rimmar så bra med flyt i texten! Kärlek, är ett ämne man aldrig tröttnar på att skriva om och även läsa.
2018-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP