Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 147


En dag till (På ljudspelare)



Prydnad

Undersökte man
dina årsringar
upptäckte man
att du är evig.
Du räckte ut
din hand till mig,
och vi blev ett par,
vigda i tystnad
av världen.

Vi vandrar
över moar och fjäll
och drar våra lass
men solen
går upp varje dag.
Vi går i en sång
skriven av kärlek.
Vi går en dag till
är det skrivet.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-15 08:55



Bookmark and Share


  Fulbergarn
En vacker vandring!
2018-12-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Känslofylld och vacker kärlekshyllning, skriven med flyt i ord och mening.
2018-12-16

    Mim
Kärlek!
2018-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP