Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförlösta Nätters Blod

Och Så Driver Du Och Hamnar Djupare Inuti Natten

Avskild Från Varje Förnimmelse Av Ditt Inre Väsen
Avskalad Till En Naken Puls
Taggtrådsnerver
Tomrummet Mellan Stjärnor

Nittionio Sönderslagna Ansikten På En Vägg Av Speglar
Röker Oförlösta Nätters Blod
Ekon Av Dina Fotsteg

Stillettklackar Och Rakbladsknivar I Badrummet
Och Du I Dunklet Med En Handfull Psykofarmaka




Fri vers (Fri form) av The Red Crow
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-18 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Red Crow
The Red Crow