Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säkra kort

du är svag för Nordic Noir
rödvin eller mousserande
ostar och salta kex

sitta uppkrupen i soffhörnan
en mörk kväll och mysa
nästan som bäst när det är regn och blåst ute

fast ibland är du trött på brott
och ruggiga våldsamma typer
fast det bara är fiktion

då är det skönt som omväxling
med lite riktig myslitteratur – poesi kanske
eller Haruki Murakami eller Carlos Ruiz Zafón

och oberoende av om det gäller
film eller litteratur eller vin för den delen
så satsar du gärna på säkra kort

det är klart att man måste ta risker ibland
och våga prova på nya saker
men ofta känns det bäst med nånting
man på förhand vet att är bra




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-18 16:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ferlin t ex.
2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP